Om företaget

Om företaget

Jag är en entusiastisk odlare och trädgårdsälskare i +50 års åldern som bor och lever i Hammarstrand, Jämtlands län.
Företaget Spezialplant startades 1995 på hobby basis i mycket liten skala.
Allt sedan starten av företaget har jag skyndsamt byggt upp och utvecklat det till att idag omfatta en växthusproduktion om totalt 200 kvm och en 100 kvm drivbänksproduktion.
Växtodlingen inriktar sig till största del mot privatpersoner som söker ovanliga och udda trädgårdsväxter som kommersiellt inte odlas idag.
2003 lanserades hemsidan www.spezialplant.nu tillsammans med postorderförsäljning som idag står för det mesta av min omsättning.
Våren 2008 valde jag att avsluta mina anställningar och uppdrag för att på heltid ägna mig åt företaget och mina andra bisysslor.
På gården kring mina växthus har jag anlagt olika typer av sten och torvpartianläggningar för både ge inspiration och visa på hur svårodlade växter ska skötas.

Huvudträdgården är belägen hos min bror som idag omfattar ca 750 kvm torv och stenpartier med olika växter.På grund av överbelastning med arbete och några tuffa år bakåt i tiden visar jag ej denna visningsträdgård längre utan fokuserar på att återställa den i det skick som den en gång var.

Spezialplant
Larz Danielsson
Pålgård 146
844 91 Hammarstrand
070-2809053

Kontakta mig gärna via e-post:
Larz Danielsson