Publicerad den Lämna en kommentar

Växthus produktion/Greenhouse production

Odlingen och skötseln av alla växter man skaffar sig håller mer eller mindre på att bli ett enda långt året runt jobb.Nu i Februari månad måste jag så sakta börja att kruka om och dela allting som har vuxit till sig under sommaren.I och med att det råder full vinter är det inte alltid så mysigt som det ser ut på den missvisande bilden från April månad när man med stelfrusna fingrar har blandat jord för i vilken tur i ordningen i sitt nollgradiga växthus och ska kruka upp nya plantor. Delar av Mars månad går åt till att slutföra kruka om växter för att raskt övergå till sådderna av frö som inte behöver någon uttalad kylperiod för att gro. Frösådderna tar under April-Maj-Juni månad upp stor del av min tid då man får börja skola om dessa löpande allt eftersom dom har utvecklat sina första bladpar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *