Publicerad den Lämna en kommentar

Bilder från trädgården/Pictures from my garden

Den övre vänstra bilden visar en del av mitt stenparti där jag odlar många växter som med fördel gillar att stå lite mer dränerat. Jag har grävt bort jorden och fyllt upp med naturgrus till 30 cm för att skapa bästa odlingsbetingelserna. Den övre högra bilden visar en del av mitt torvparti kring midsommartid. Växterna i fokus,till höger står en Trillium erectum och till vänster en Helonias bullata. Den nedre vänstra bilden är en bit av mitt torvparti i början på Juni.Den allra bästa tiden på året enligt mitt tycke.Mam kan skymta växter såsom Corydalis cashmeriana,Glaucidium palmatum,Trillium grandiflorum,Cypripedium calceolus. Den nedre högra bilden är också ett stycke från mitt torvparti under juli månad. Till vänster står Nomocharis paradanthina och till höger Meconopsis delavayi.Maken till sådana skönheter går ej att hitta!.

Lämna ett svar